Oslo!

På fredagen var jeg jo i bursdagen til Silje! Det ble ikke så sent så jeg tror jeg var hjemme rundt halv ett! :) Det var en utrolig fin kveld med god mat og herlige folk. Jeg skulle jo ha satt kameraet til lading, men 10 min før bursdagen så kom jeg på at jeg hadde glemt det! Jeg var helt utrolig stressa den dagen og måtte fjerne sminken sånn fire ganger før jeg følte at jeg kunne gå ut av huset! Men da ble det jo altså ingen bilder desverre! :/ Skal prøve å bli bedre til å huske å lade kameraet :)

I går skulle jeg egentlig til buskerud senteret med noen venner, men når mamma vekte meg på lørdags morgen sa hun at de hadde planlagt å dra til oslo! Jeg sier aldri nei til å dra dit så da dro mamma, broren min, hans kompiser, pluss moren deres og jeg til oslo! Det var jo sånn flyoppvisnings greier den dagen så når vi kom dit rundt 14 så satt vi oss på Fridays og spiste litt løkringer og potatoskins. Så gikk vi bare litt rundt å så på Aker Brygge. Det var ganske folksomt der så vi gikk til Karl Johans og shoppet litt. Der var det ikke så mye folk, men ganske folksomt der også! :) Etter shoppingen ble vi sultne igjen så vi tok et par pizzaer på peppes! :)

Hadde en utrolig fin dag :) I dag skal jeg bare chille, gjøre lekser som er til mandag også skal jeg på Lysmesse i Frogner kirke... Det er ikke frivillig.. haha, men må det for å bli konfirmert eller noe..? 

Hva skal du i dag?

-Tina

Én kommentar

Skal på bursdag til farmor :)

Skriv en ny kommentar

Tina Ødelien

Tina Ødelien

14, Lier

En 14 år gammel jente som kommer fra Lier. Dette er en blogg om hverdagen min og foto :)

Kategorier

Arkiv

hits